Datingsite www.liefhebben review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Liefhebben review

30-11--0001

Bezoek website

Ben je op zoek naar een datingsite die “meer” biedt dan doorsnee datingwebsites? Ben je helemaal geen voorstander van commerciële datingwebsites, en zoek je het liever iets spiritueler en chakra-gerichter? Liefhebben.nl is de datingwebsite voor liefhebbers van wat er nog meer is tussen hemel en aarde.

 

De doorsnee gebruiker van liefhebben.nl bevindt zich in de leeftijdscategorie 35+ tot en met 65 jaar. Echter zijn er ook zowel profielen van 28 als van 70. Voor elke leeftijdscategorie zijn er dus voldoende datingmogelijkheden! Liefhebben.nl is “anders” doordat het zich niet richt op platte commerce of advertenties. Je ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met andere ondernemingen en je krijgt een persoonlijke service en advies rond tantra, spiritualiteit en zelfbewustzijn. Net om die reden is liefhebben.nl ook een betalende datingwebsite. Voor een jaarlijks bedrag van 29,95 euro krijg je toegang tot alle opties van de website. Voor dit bedrag kan je onder andere je eigen profiel updaten, zoeken binnen de leden-database en contact opnemen via een e-mail. Liefhebben.nl is eenvoudig, maar perfect. Zo kan je bijvoorbeeld geen knipogen sturen, flirten of een videochat starten. Enkel de optie “E-mail sturen” staat tussen de contactopties. Maar dat is toch net hetgene wat je wil doen? Je wil zonder veel fransjes gewoon contact opnemen met een mogelijke partner of soulmate.

 

Liefhebben beschikt op dit moment over een 1.500 actieve leden. Onmogelijk dus dat je als enig lid online bent. Liefhebben.nl organiseert voor zijn leden ook bijna maandelijks spirituele evenementen. Zo was er recent de workshop “schatschrijven”, met als doelstelling lekker leesbare hartige teksten te schrijven. Een aanrader voor nieuwe leden! Op zoek naar een nieuw maatje of levensgezel? Je treft hem of haar aan via liefhebben.nl.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl