Datingsite www.lisan-relatiebemiddeling review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Lisan-relatiebemiddeling review

30-11--0001

Bezoek website

Lisan streeft naar persoonlijke relatiebemiddeling op eigen tempo. Iedereen die iets of wat afweet van relaties en contacten weet dat vriendschap en liefde tijd nodig heeft. Geen vluchtige berichten of opgejaagde knipogen. Nee, via Lisan ben je zeker van een persoonlijke en discrete aanpak.

 

Om die aanpak te garanderen, wordt ieder nieuw lid verplicht gescreend door een consulente van Lisan. Na je registratie ontvang je van Lisan een uitnodiging om een consulente een dezer bij jouw thuis te ontvangen. Deze consulente zal pijlen naar je persoonlijkheid, wensen en verlangens en andere idealen. Eens dat gesprek achter de rug, gaat de colsulente op zoek naar een met jou passende partner. Eerst in eigen regio, desgewenst ook daar buiten. Lisan bezorgt nadien aan huis een verzameling van alle mogelijke partners. Staat iemand je compleet aan, en wil je die persoon in levende lijve ontmoeten? Dan regelt Lisan voor jou een afspraak. Is er toch geen klik met het contact? Dan gaat Lisan voor jou opnieuw op zoek. Het aantal mogelijke zoekacties is onbeperkt! Uit ervaring blijkt dat drie op de vier leden die zich inschrijft op Lisan uiteindelijk ook effectief een partner vindt. Dat aantal blinkt natuurlijk tegenover slaagkansen op doorsnee datingssites, waar het percentage rond de één op twaalf schommelt. Benieuwd naar welke andere koppels voorheen al gevormd werden door Lisan? Lees dan via “Succesverhalen” de histories van andere gebruikers. Oud of jong, dun of volslank: Lisan slaagt in zijn opzet.

 

Als leuk extra voor bezoekers somde Lisan ook enkele handige datingtips op. Wat moet je niet of net wel zeggen op een afspraakje? Hoe ga je om met vorige relaties? Dat en nog tientallen andere onderwerpen worden binnen de Dating tips behandeld. Lisan, dat is persoonlijke datingsservice op mensenmaat.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl