Datingsite www.love-chats review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Love-chats review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een sexdate in eigen streek? Dan beloofde love-chats.nl je de prins(es) op het witte paard. Waarom om café of in een discotheek een one night stand of casual date plannen, wanneer het ook kan/kon vanuit je luie computerstoel?

 

De website van love-chats.nl werkt zoals de meeste andere doorsnee datingsites. Starten binnen love-chats.nl doe je door een eigen profiel op te stellen en één of meerdere profielfoto’s te uploaden. Gelukt? Dan kun jij vanaf nu zoeken binnen het hele profielaanbod van love-chats.nl en zelf ook opgezocht worden. Zoeken binnen love-chats.nl kan onder andere op basis van leeftijd, geslacht, locatie en seksuele voorkeur (oraal, anaal, welbepaalde fetisj etc). Een contact gevonden dat je compleet aanstaat? Dan kun je met hem of haar contact opnemen per mail, flirt of favorieten-optie. Via deze laatste voeg je een profiel toe aan je favorietenlijst waardoor je hem of haar nooit meer uit het oog verliest. Top aan love-chats.nl is dat de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen vrij gelijk is. Geen duizenden single heren voor tien single dames. Nee, via love-chats.nl vindt iedere geregistreerde single een bijpassende date. Jezelf registreren, je profiel bewerken, andere leden opzoeken en foto’s bekijken is 100% gratis. Enkel voor het effectief contact opnemen vraagt love-chats.nl een vergoeding in de vorm van credits.

 

Uit eigen ondervinding en reacties van andere gebruikers blijken de aangemelde profielen op love-chats.nl toch niet altijd zo waarheidsgetrouw. Bepaalde profielfoto’s zijn zo weggenomen van andere datingsites en de contacten zeggen verdacht veel wat je precies wenst te horen. Mogelijk is dat één van de redenen waarom love-chats.nl momenteel (februari 2013) offline is. Of love-chats.nl nog een herlancering krijgt, blijft twijfelachtig.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl