Datingsite www.match4me.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Match4me.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Match4me.nl is specialist in het koppelen van hoger opgeleide singles. De dag van vandaag zijn er steeds meer hoger opgeleide singles die moeilijkheden hebben een relatie aan te knopen. Net voor hen werd match4me.nl opgericht.

 

Match4me.nl werkt net als een doorsnee datingwebsite. Op basis van het door jou opgestelde profiel kunnen andere match4me.nl-gebruikers op zoek gaan naar jou, of jij naar hen. In contact komen met andere serieuze en hoger opgeleide singles is dan ook heel eenvoudig. Na het invullen van een 15tal vragen rond jezelf en je persoonlijke levenssfeer, kan je al zoeken binnen het profielenaanbod. Match4me.nl is niet alleen een “zoekdatabase”, het is ook een manier om op vriendschappelijke wijze nieuwe vrienden te maken. Zo is er “Things2share”, een concept dat min of meer gelijk loopt met twitter, maar enkel actief is binnen de website. Heb je gisteren iets speciaals meegemaakt? Of was je helemaal ontroerd van een film of andere bezienswaardigheid? Deel het dan met de andere gebruikers van match4me.nl. Als match4me-lid kan je ook leuke foto’s en filmpjes van het internet met andere leden delen. Meer dating-gerelateerd zijn de “Speeddate” en “Dating Coach”. Via Speeddate kom je in real life onmiddellijk met tientallen andere singles in contact. De speeddates worden georganiseerd in alle grote steden van Nederland, en staan zowel open voor vrouwen als mannen. De dating coach helpt je dan weer verder met al je relatie- en datingproblemen.

 

Waarom nog twijfelen? Schrijf je vandaag in bij match4me.nl en je ontvangt gratis het e-book “Hoe schrijf je de profieltekst die als een magneet de juiste singles aantrekt?”. Via dit e-book is je eerste stap richting een nieuwe relatie alvast gezet!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl