Datingsite www.me-tarzan-you-jane review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Me-tarzan-you-jane review

30-11--0001

Bezoek website

Metarzanyoujane.be is een actieve en jonge datingsite. Ondanks het feit dat de website nog maar enkele maanden op poten staat, is er voldoende keuze aan singles. Mannelijk of vrouwelijk, jong of oud, sportief of meer van het leven genietend: jij bepaalt het geheel zelf.

 

Via de gele link “Registreer je nu” wordt je automatisch doorgelinkt naar de registratiepagina. Simpelweg de nodige basisgegevens invullen plus een korte omschrijving van jezelf en de partner die je zoekt, en je profiel is klaar voor gebruik. Metarzanyoujane.be draait vooral rond zijn ledengedeelte. Via “Leden” kom je terecht bij een alfabetische lijst van alle profielen. Inmiddels beschikt metarzanyoujane.be al over meer dan 1.000 unieke singles! Omdat daten op basis van naam nogal moeilijk is, zijn de pagina’s “Leden met details” en “Mannen en vrouwen” misschien meer een aanrader. Bij elk profiel staat respectievelijk een foto, leeftijd, naam en korte omschrijving van het profiel zelf. Iemand gevonden die je aanspreekt? Probeer dan zeker eens de gastenboek-functie uit. Laat een grappig of romantisch berichtje na voor hem of haar. De verrassing is volgende maal des te groter wanneer je zelf iets binnen je gastenboek aantreft. Metarzanyoujane.be beschikt ook over een Netwerk-functie waarmee je vrienden uit real life handig verzamelt op één pagina. Slaat de verveling toe? Of weet je echt niet hoe te starten? Spring dan eens gezellig binnen in de chat. Bijna continu zijn er tientallen singles online voor een leuk gesprek.

 

Uniek is dat metarzanyoujane.be 100% gratis. Je betaalt geen enkele euro voor je registratie en ook het hele gebruik van de website is kosteloos. Wil je metarzanyoujane.be bedanken voor bewezen dienst? Geef dan vrijblijvend een donatie via Paypal. Zo help je mee aan een nog betere en veiligere datingomgeving.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl