Datingsite www.meetic.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Meetic.nl review

30-11--0001

Bezoek website

In contact komen met leuke mannen en vrouwen? Kies dan voor meetic.nl. Meetic.nl is één van de betere datingwebsites van het Nederlandse vasteland. Zeker de moeite waard om eens te bekijken dus!

 

Meetic.nl is vooral een aanrader door zijn enorme populariteit. Meetic.nl heeft meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers en steeds meer dan 50.000 online leden. Eén van die online leden voldoet vast aan jouw droomideaal. Neem maar eens een kijkje: je zal er van versteld staan hoe uitgebreid je keuze kan zijn. Zo kan je onder andere zoeken op basis van leeftijd, de al dan niet aanwezigheid van een foto, uiterlijke kenmerken en lifestyle. Meetic.nl plaatst automatisch de profielen die het beste bij jouw profiel passen, helemaal bovenaan. Handig, maar vooral een snelle manier om snel contact op te nemen. Zeker een aanrader is de Daily 6. Via deze Daily 6 speurt meetic.nl random zes willekeurige profielen voor je op. Allen hebben ze op een welbepaalde manier een aanknopingspunt met jou: een gemeenschappelijke hobby, gemeenschappelijke interesses of gemene levensstijl. Stof genoeg om een gesprek over te starten. Wanneer je een profiel uit de Daily 6 interessant vindt, wordt deze per direct aan je favorieten toegevoegd. Je droomvrouw of –man verlies je vanaf nu nooit meer uit het oog! Benieuwd wie jouw profiel bezocht heeft? Kies dan voor het full membership. Vanaf 9,95 euro/maand worden de opties van meetic.nl gigantisch voor je uitgebreid. Zo kan je onder andere chatten, jouw bezoekers raadplegen, een quiz opstellen en zoveel meer.

 

Meetic.nl onderscheidt zich van andere datingwebsites door zijn immense aanbod en mogelijkheden. Elke dag schrijven wereldwijd zich duizenden nieuwe singles in. Je zoektocht naar een nieuwe relatie start dus hier!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl