Datingsite www.mijndating.eu review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.3/5 (3 stemmen )

stars

Mijndating.eu review

Nieuwe christelijke vrienden ontmoeten? Dat doe je via mijndating.eu. Als nieuw lid kun je gedurende tien dagen de hele website gratis uitproberen. Je eigen profiel uitbreiden, andere profielen aanspreken of zelfs een afspraakje plannen? Het kan allemaal via mijndating.eu.

Dat mijndating.eu achter een christelijke levensstijl staat, merk je van zodra je je registreert. Tijdens je registratieproces moet je je verplicht akkoord verklaren met de christelijke waarden en normen vooraleer je verder kan. En ook de website werd katholiek ingericht, met onder andere een mogelijkheid om online de bijbel te lezen. Hoewel de website vrij speels werd opgericht, schommelt de gemiddelde leeftijd op de website rond de 30 jaar. Als geregistreerd lid kun je onbeperkt je profiel bewerken, nieuwe foto’s toevoegen, andere profielen bekijken en rondsnuffelen. Bij ieder profiel staan ook de meest recente artikels vermeld die hij of zij las op de website. Een beeld over een welbepaald profiel krijgen, kan dus bliksemsnel. Je toekomst aan het lot overlaten? Laat mijndating.eu je dan adviseren met zijn matching-functie. Op basis van de gegevens die je zelf tijdens je registratieproces invulde, zocht mijndating.eu voor jou de meest bijhorende singles uit. Toch niet overtuigd van mijndating.eu? Dan verwijder je probleemloos je account van de website via “Verwijder mijn lidmaatschap”.

Kortom, als single christene op zoek naar vriendschap of liefde heb je dus mogelijkheden troef binnen mijndating.eu. Tip: bekijk ook zeker eens de eigen datingtips van de website. Mijndating.eu somde voor jou enkele do’s en dont’s op als je een ander christelijk profiel aanspreekt.

Mijndating.eu review, 2.3 out of 5 based on 3 ratings

Website Details
Verplicht betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.3/5 (3 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl