Datingsite www.mydatenl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Mydatenl review

30-11--0001

Bezoek website

My-date.nl is dé datingssite die echt werkt. Via de website kunnen serieuze vrijgezellen op een discrete manier met elkaar in contact komen.

 

My-date.nl vertrekt zoals vele andere datingssites op basis van je profiel. De bedoeling van de hele website is dus om jezelf zo nauwkeurig te omschrijven en voor te stellen. Op basis van dit ingevulde profiel kan My-date.nl vervolgens bij jou matchende profielen zoeken. Liever zelf op zoek gaan? Kies dan voor “Snel zoeken” of “Uitgebreid zoeken”. Respectievelijk kan je er op basis van enkele vluchtige zoekcriteria of uitgebreide zoekpunten speuren tussen de duizenden leden. De interactiemogelijkheden met andere leden zijn bijna eindeloos. Zo kan je berichten, knipogen, vriendschapsverzoeken, kusjes en knuffels sturen. Voldoende keuze dus om een eerste contact zo aangenaam mogelijk te maken. Aanvaardt de andere persoon je vriendschapsverzoek? Dan verschijnt hij of zij vanaf nu bovenaan bij “My vrienden”. Via deze optie vind je snel de profielen van bevriende gebruikers terug. Benieuwd wie er zich net op de website registreerde? Alle nieuwe leden worden overzichtelijk verzameld binnen “Nieuwe leden”. Top aan My-date.nl is dat de hele website gratis is. Geen extra abonnementskosten of bijkomende kosten voor een persoonlijkheidstest. In ruil voor enkele advertenties die tijdens jouw bezoek verschijnen, kan jij onbeperkt foto’s delen, berichten versturen en kusjes geven.

 

My-date.nl dat is daten op een serieuze en vertrouwde manier. Probeer het zelf! Wie weet vindt jij net als één van de honderden andere koppels de ideale droompartner op de website terug.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl