Datingsite www.netsamen.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Netsamen.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een alternatieve manier om mensen te leren kennen? Netsamen.nl is een dating- & relatiecommunity gericht op mystieke en spirituele mensen.

 

In tegenstelling tot doorsnee datingwebsites waar alle vragen en persoonlijkheidstesten op elkaar lijken, is netsamen.nl uniek. In plaats van te peilen naar je relationeel verleden of verdiensten, is netsamen.nl geïnteresseerd in je culturele en mystieke ontplooiing. Welke boeken je graag leest, wat je levensovertuiging is en hoe je die beleeft, hoe je daaraan je politieke keuze koppelt etc. Kortom, een heel andere manier om personen met elkaar te linken. Op zoek naar een spirituele date? Zoek dan op basis van opties, levensovertuiging, politieke overtuiging, gezondheid of andere kenmerken. Als netsamen.nl-lid kan je de website ook zelf laten rondzoeken binnen zijn profielen op basis van matching punten. Netsamen.nl richt zich niet enkel op het datingaspect, maar ook vriendschapsrelaties. Zo kan je onder andere chatten, met elkaar discussiëren op een forum of posten op elkaars prikbord. Via netsamen.nl kom je probleemloos in contact met andere personen die een gelijkaardig levenspad bewandelen. Netsamen.nl heeft ook een eigen magazine waar het ingaat op spirituele punten, problemen in relaties en levensvragen. Helemaal betoverd door een bepaald persoon? Maak dan samen met hem of haar één van de spirituele reizen van netsamen.nl. Naast cultuur en natuur, kunnen jullie elkaar beter leren kennen. Succes verzekerd.

 

Waarom nog twijfelen? Schrijf je vandaag nog in bij netsamen.nl, en je ontvang gratis het boek “Stap voor stap van wens naar werkelijkheid”. Een ideale start om jezelf en de andere leden van de website te leren kennen. Spiritueel ontmoeten? Dat doe je via netsamen.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl