Datingsite www.ondeugend-daten review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 3.3/5 (6 stemmen )

stars

Ondeugend-daten review

30-11--0001

Bezoek website

Ondeugend-daten.nl laat je, zoals de naam het al zegt, op een ondeugende en spannende manier elkaar ontdekken. Meer dan 4.000 singles uit diverse streken in Nederland en België hopen op een kinky flirt met jou. Kan jij aan de verleiding weerstaan?

 

Via ondeugend-daten.nl zoek je gratis na je registratie tussen talloze andere singles. Je ondeugend datingavontuur start via “Gratis inschrijven, klik hier”. Ondeugend-daten.nl zal tijdens je registratie vragen naar zaken als een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres, maar ook naar persoonlijkere zaken zoals je uiterlijk, seksuele voorkeuren en andere privézaken. Wil je liever iets niet invullen? Klik dan simpelweg op “Ik vul later aan”. Omdat ondeugend-daten.nl zich richt op sexdating en pikantere stuff is de website enkel beschikbaar als +18 jarige. Minderjarigen worden dan ook per direct van de website verwijderd. Voorts is ondeugend-daten.nl zoals de meeste andere datingssites. Je hebt een optie om je profiel verder aan te vullen en foto’s te plaatsen, en een zoekmachine die je kan helpen bij de zoektocht naar de geknipte single. Op basis van zoekcriteria als leeftijd, geslacht, al dan niet een koppel en gewenste contact (een erotische relatie, vrije relatie, mail & chat contact) vind je zo de perfecte ondeugende date. Als geregistreerd lid binnen ondeugend-daten.nl krijg je automatisch het gratis membership. Voor bijkomende opties als berichten lezen, chatten, persoonlijke berichten sturen, extra’s foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op basis van trefwoord en jouw meest recente bezoekers bekijken, moet je een VIP abonnement hebben. Een VIP lidmaatschap kost circa 16 euro voor 14 dagen. Kies je voor een langer lidmaatschap? Dan liggen je kosten vanzelfsprekend lager.

 

Ondeugend-daten.nl kiest voor een veilige omgeving voor ondeugend daten. Zo kan je zonder geactiveerd e-mailadres en geplaatste profielfoto niet deelnemen aan het dating-gedeelte en de FotoZapper. Pikant daten op een ondeugende, maar toch veilige manier? Ondeugend-daten.nl!

Ondeugend-daten review, 3.3 out of 5 based on 6 ratings

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 3.3/5 (6 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl