Datingsite www.ondeugenddatennet review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Ondeugenddatennet review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een website waar je zonder enige gêne ondeugend kan daten en afspraakjes maken? Breng dan eens een bezoekje aan ondeugenddaten.net.

 

Wanneer je de homepage van ondeugenddaten.net bezoekt, zal je onmiddellijk merken dat de website nog compleet in opbouw is. Momenteel staat er op de domeinnaam enkel een standaard WordPress-template en basic tekst vermeldt. Dat terwijl er vroeger achter ondeugenddaten.net een verzorgde website schuil ging. De voormalige ondeugenddaten.net was opgebouwd rond het advertentie-type. Via de verschillende categorieën rechts op de website kon je navigeren tussen de verschillende types qua zoekertjes (man zoekt vrouw, man zoekt man, man zoekt stel, vrouw zoekt man, vrouw zoekt vrouw, vrouw zoekt stel, stel zoekt man, stel zoekt vrouw en stel zoekt stel). Overtuigd van een welbepaald zoekertje? Dan kon je via een eenvoudig berichtje met hem, haar of hen contact opnemen. Idem wanneer je liever jezelf wou aanprijzen: simpelweg een titel en bericht invullen, en je advertentie was online. Afgaande op de verschillende reviews en reacties op internet was de voormalige ondeugenddaten.net een uitzondering in de datingwereld. Waar het normaal wemelt van de fake profielen en webmasters op zoek naar winst, leken de profielen van ondeugenddaten.net oprecht op zoek naar erotisch contact. Je had dus met andere woorden zoals bij andere datingsites niet te maken met betaalde profielen die je zoveel mogelijk geld uit de zakken wouden slaan. Minpuntje was dan weer wel dat advertenties plaatsen en contact opnemen met geplaatste advertenties enkel kon als betalend lid.

 

Of ondeugenddaten.net nog in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert, valt af te wachten. Het feit dat de WordPress-template geupload werd in februari 2013 doet wel het vermoeden scheppen dat er nog animo en activiteit achter de website schuilt. Wordt vervolgd.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl