Datingsite www.online4love review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Online4love review

30-11--0001

Bezoek website

De liefde van je leven tegenkomen via internet? Ja, het kan. Online4love.nl bewijst je graag dat niet alle datingssites enkel uit zijn op geld en aanslepende lidmaatschappen. Registeren binnen online4love.nl is dan ook compleet gratis en helemaal vrijblijvend.

 

Registeren binnen online4love.nl kan via “Registreren” op de homepage. Omdat online4love.nl zoveel mogelijk komaf wil maken met fakers en andere geldwolven, is de website enkel beschikbaar voor geregistreerde gebruikers die hun e-mail activeerden. Een belangrijk punt binnen online4love.nl is “Mijn profiel”. Binnen deze pagina kan je zaken rond jezelf en je persoonlijke omgeving op een eenvoudige manier aan de andere leden meegeven. Andere profielen zullen wanneer ze op je profielpagina terecht komen, natuurlijk deze pagina bekijken. Bekijk het als de eerste indruk wanneer je ergens nieuw binnenkomt. Die wil je natuurlijk ook zo goed mogelijk maken? Een aantrekkelijke profielfoto met een smile en eerlijke profielomschrijving kan wonderen doen. Online4love.nl laat je toe om te zoeken tussen de vele singles op de website. De website heeft meer dan 100 geregistreerde singles die allemaal op zoek zijn naar een date, nieuwe liefde of vriendschap. Hoewel de naam anders zou doen vermoeden, richt online4love.nl zich niet enkel op liefde. Ook profielen op zoek naar een warme vriendschap vinden binnen online4love.nl het geknipte ding. Contact opnemen met de andere singles kan via de berichtenfunctie. Zoeken, profielomschrijvingen lezen en de website bezoeken is 100% gratis. Enkel voor het contact opnemen met andere singles vraagt online4love.nl een kleine vergoeding onder de vorm van credits. Bekijk zeker eens de Credits-pagina. De meest voordelige pakketten en tarieven vind je daar!

 

Momenteel is online4love.nl tijdelijk offline. Of de website ooit nog terugkomt, blijft dus af te wachten. Regelmatig even een bezoekje brengen aan de website en je bent als eerste weer op de hoogte van nieuwigheden en releases.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl