Datingsite www.op-zoek-naar-jou review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Op-zoek-naar-jou review

30-11--0001

Bezoek website

Of je nu op zoek bent naar een leuk mailcontact, hechte vriendschap of romance: via opzoeknaarjou.nl kan het allemaal. Opzoeknaarjou.nl is dé christelijke contactsite van Nederland. Met meer dan 750 leden van verschillende geloofsstrekkingen en leeftijdscategorieën, is opzoeknaarjou.nl absoluut een aanrader als single christene.

 

Tijdens de vier stappen van het registratieproces polst opzoeknaarjou.nl naar alle punten uit jouw privéleven. Wat voor opleiding je genoten hebt, hoe jouw droompartner er uit ziet, wat geloof voor jou betekend etc. Geen enkele zaak laat opzoeknaarjou.nl ongerust. Vooraleer je effectief gebruik kan maken van de website, wordt elk profiel gescreend op fakers door de moderators. Ook tijdens je verblijf op de website houden de moderators een oogje in het zeil. Discretie en effectiviteit verzekerd! Als nieuw lid kan je gedurende x aantal dagen gratis gebruik maken van de website. Kwestie van alle troeven van opzoeknaarjou.nl aan jou voor te stellen. Verleng je achteraf vrijblijvend je lidmaatschap? Dan maak je ook kans op tal van leuke prijzen. Wat kun je onder andere verwachten van opzoeknaarjou.nl? Opzoeknaarjou.nl is in de eerste plaats een leuke community met een chatbox met webcam, mailoptie en systeem om anoniem contact op te nemen. Ook kun je zoeken binnen de ledendatabase via tal van zoekopties, zoals leeftijd, geslacht, woonplaats en religieuze strekking. De verhouding mannen-vrouwen binnen opzoeknaarjou.nl is ongeveer 50/50, waardoor overblijven als “laatst” onmogelijk is.

 

Reeds sinds 2005 verwelkomt opzoeknaarjou.nl dagelijks nieuwe christelijke leden op de website. Ben jij het volgende nieuwe lid? Meld je dan gratis aan via www. opzoeknaarjou.nl en ontdek het leuke van online daten zelf.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl