Datingsite Parship.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.7/5 (3 stemmen )

stars

Parship.nl review

Parship.nl onderscheidt zich van andere datingwebsites door zijn professionaliteit en kennis. Nieuwe profielen worden “verplicht” een uitgebreid datingprogramma te doorlopen, dat hen peilt naar alle verschillende aspecten van het leven. Werk, hobby’s, persoonlijke interesses, maar ook standpunten ten op zichte van algemene stellingen en gevoelens bij bepaalde foto’s. Het is dankzij dit partnerprogramma dat Parship zo goed is in zijn vak.

Onmiddellijk na voltooien van de Parship-test, schotelt Parship je enkele mogelijke partners voor. Handig aan de website is dat ieder profiel automatisch wordt vergezeld van een beroep, leeftijd en profielfoto. Een eerste indruk zegt immers meer dan 1000 woorden. Per profiel kan je vervolgens kijken hoe hij of zij met jou matcht op vlak van persoonlijkheid, gewoontes en interesses. Doorsnee gezien zijn de meeste profielen van Parship hoger opgeleid. Een hoger inkomen, belangrijke interesses voor uiterlijk en verzorging en hogere partnereisen, zijn daar enkele gevolgen van. Vanzelfsprekend zijn er ook mannen en vrouwen met een doordeweekse opleiding en beroep.

Benieuwd naar wie er allemaal jouw profiel bezoekt? Via de “Bezoekers van mijn profiel”-subpagina ontdek je wie er éénmaal of meermaals interesse in jouw profiel vertoonde. Wie weet zit daar wel de geschikte partner of droomdate tussen? Via een simpele druk op de contact-knop verstuur je onmiddellijk een e-mailbericht. Met zijn tienduizenden inschrijvingen zijn er steeds enkele honderden profielen die met jou matchen. Parship heeft ook eigen Parship online magazine dat maandelijks schrijft over dating, het single-leven en andere relationele zaken. Tips over hoe omgaan met een date of eerste contact worden daar overzichtelijk gepresenteerd. Parship.nl vergezelt je dus graag naar jouw ideale partner. Wil je meer lezen over Parship.nl kijk dan eens op Datingsites.nl.Parship.nl review, 2.7 out of 5 based on 3 ratings

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.7/5 (3 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl