Datingsite www.partnermatching review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Partnermatching review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een partner die echt bij je past? Kies dan voor partnermatching.nl. Partnermatching.nl probeert profielen die volgens een aantal criteria bij elkaar matchen, eenvoudig met elkaar in contact te brengen. Absoluut de moeite waard voor een bezoekje dus.

 

Partnermatching.nl richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, vooral op het matching-aspect. Als basis daarvoor moet je je allereerst registeren. Tijdens je registratieproces zal partnermatching.nl je vragen naar basiszaken zoals een gebruikersnaam en wachtwoord, maar zal het ook vragen naar een heleboel andere zaken, zoals je leeftijd, ideale droompartner, relationeel verleden, rookgedrag, drinkgedrag etc. Al de antwoorden die je daarbij aanvinkt en neertypt zullen als basis dienen voor het matchingsysteem. Via “Matches” tref je de matches aan die volgens partnermatching.nl bij jou horen. Contact opnemen met een match kan eenvoudig via het flirtsysteem of berichtensysteem. Zelf liever op zoek gaan? Ook dat kan via de uitgebreide zoekoptie. Zoek eenvoudig, geavanceerd of op basis van trefwoord in alle geregistreerde profielen van partnermatching.nl. Partnermatching.nl is een vrij voordelige datingwebsite: zo kan je je kosteloos registeren en zoeken naar matches, en moet je pas betalen wanneer je effectief wil overgaan tot daten en contact.

 

Jammer genoeg heeft partnermatching.nl recent zijn activiteiten beëindigd. Omdat partnermatching.nl zijn daters niet in de kou wil laten staan, adviseert de website je nog een aantal andere betere datingwebsites. Even verder neuzen naar een andere datingssite is dus de boodschap.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl