Datingsite www.prime-date review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Prime-date review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een relatie op niveau? Kies dan voor prime-date.nl. Prime-date is geen saaie, duffe datingwebsite zoals er honderden in een dozijn zijn, maar geeft daten een frisse wending.

 

Klassieke datingssites kiezen voor een standaard-vragenlijst of doorsnee persoonlijkheidstest. Weinig innovatief dus. Prime-date koos echter voor revolutie: tijdens je registratie hoef je zelf niets in te vullen ,maar volstaat het een aantal vakjes aan te klikken. Snel en efficiënt als je geen echte spraakwaterval bent. Onmiddellijk na registratie presenteert prime-date je zijn recentste matchen. Op basis van de punten die je aangaf tijdens je registratie (in welke omgeving je partner zich moet bevinden, uiterlijke kenmerken etc) weet prime-date perfect welke single bij jou past. Registreren en andere profielen ontdekken kan 100% gratis en 100% veilig! Helemaal overtuigd van een welbepaald profiel? Neem dan contact op met hem of haar per bericht. Voor het sturen en lezen van berichten vereist prime-date wel het premium-lidmaatschap. Afhankelijk van je keuze qua abonnement betaal je tussen de 39,90 en 29,90 euro per maand. Prime-date onderscheidt zich ook van andere datingssites door haar doelpubliek. Mrime-date richt zich vooral op de volwassen 30+er die weet wat hij wil in het leven. Geen pubers of tieners die de boel verzieken of toch maar faken. Alle leden van prime-date zijn actieve, open mensen die graag hun grenzen willen verleggen. Natuurlijk kan liefde niet gepusht worden. Echter, wie weet bloeit er een mooie vriendschapsrelatie uit een contact via prime-date? Kortom, de keuze is geheel aan jou.

 

Snel en eenvoudig in contact komen met honderden andere singles? En wil je vooral efficiënt te werk gaan? Slechts één adres: prime-date.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl