Datingsite www.q-dating.com review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Q-dating.com review

Q-dating.com is een website waarop iedereen de ideale partner kan vinden. Of je nu als single op zoek bent naar een serieuze relatie, als alleenstaande naar een pikante sexdate of geheim avontuur: jij bepaalt de grenzen.

Registreren binnen q-dating.com kan via de button “Gratis inschrijven, klik hier” op de homepage. Nadat je enkele basisgegevens hebt ingevuld zoals je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres ontvang je meteen e-mail om je registratie te bevestigen. Jammerlijke zaak is dat op dit moment (februari 2013) q-dating.com een ledenstop heeft ingelast. Naar eigen zeggen om de kwaliteit van de website te kunnen blijven behouden. Opmerkelijk aan q-dating.com is dat er volgens de website zelf een verhouding van 61/39 procent vrouwen tegenover mannen is. Een troef, want de doorsnee datingsite beschikt over meer mannelijke dan vrouwelijke profielen. Zoeken binnen de geregistreerde leden van q-dating.com kan via de button “Zoeken”. Via de opties snelzoeken en uitgebreid zoeken beland je zo bij de profielen die aan je wensen voldoen. Via de snelzoeken-optie kan je onder andere zoeken op basis van leeftijd, geslacht en locatie. Zoeken op basis van specifiekere gegevens kan via uitgebreid zoeken. Deze optie staat echter enkel open voor premium leden (een soort van opgewaardeerd lidmaatschap). Andere functies binnen q-dating.com zijn de mogelijkheid om je eigen zoekprofiel samen te stellen, een discreet en anoniem contactsysteem, gratis matchingsysteem en livechat. Het matching-systeem werd naar eigen zeggen opgesteld door een team van psychologen en relatietherapeuten. Wat heb je immers aan 100 waardeloze contacten en dates? Inderdaad, niets.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een eenmalige date, casual date of langdurige relatie: vind je de opties van q-dating.com bepaal je geheel zelf je doelstellingen.

Website Details
Verplicht betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl