Datingsite www.quick2date review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Quick2date review

30-11--0001

Bezoek website

Quick2date.nl is de snelste manier om snel nieuwe relaties te leggen. Geen nodeloze vragenlijsten of persoonlijkheidstest: via quick2date.nl kom je eenvoudig en veilig in contact met andere Nederlandse singles.

 

De website van quick2date.nl werd enorm eenvoudig en efficiënt opgesteld. Vanaf dat je de website bezoekt, kan het niet meer mislopen met je registratie. Vul simpelweg je gebruikersnaam en e-mailadres in via “Aanmelden” en de website neemt je automatisch mee doorheen het registratieproces. Binnen dit proces wordt je onder andere verplicht om twee profielfoto’s te uploaden. Deze foto’s zijn enorm belangrijk op quick2date.nl! Immers, zij gaan bepalen of een bepaald profiel je wel dan niet aanklikt. De mogelijkheden in verband met foto’s op quick2date.nl zijn echter eindeloos. Zo kan je je foto’s sorteren in verschillende mappen, de privacy-instellingen van elke foto bepalen en zelfs foto’s opnieuw wissen. Via quick2date.nl bepaal je dus geheel zelf welke foto’s je ten toon stelt. Naar welk type van single ben jij op zoek? Op basis van de criteria die je invult binnen je zoekprofiel, gaat quick2date.nl na beëindiging van je registratie automatisch op zoek naar een matchende partner. Echt van start gaan op quick2date.nl kan pas na betaling van een kleine bijdrage. De kosten bedragen tussen de circa 3,50 euro (wanneer je kiest voor een éénmalig weekaccount) en 2 euro (wanneer je kiest voor een doorlopend abonnement). Via jouw bijdrage hoopt quick2date.nl te kunnen blijven innoveren.

 

Ontdek het nu allemaal zelf via quick2date.nl! je zal er van versteld hoe eenvoudig het is om te videodaten, krabbels te schrijven en pret te beleven met andere singles.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl