Datingsite www.relamour.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Relamour.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Relamour.nl is de nieuwste datingwebsite die zich richt op het serieuze datingpubliek. Ben je op zoek naar een serieuze date, vriendschap of relatie, dan kan relamour.nl je vast verder helpen.

 

Ben je het beu om op andere datingssites continu belazerd te worden door fakers of met profielen in contact te komen die het helemaal niet serieus nemen? Kies dan voor relamour.nl. Relamour.nl heeft als kenmerk dat het zich richt op singles die het serieus op hebben. Zo kan je bijvoorbeeld pas inloggen op de website wanneer je alle verplichte stappen van het registratieproces hebt doorlopen en je e-mailadres uiteindelijk via een link hebt bevestigd. Nadat je via je gebruikersnaam en wachtwoord rechts op de website hebt ingelogd, kom je automatisch op de homepage van de website terecht. Van daaruit kun je snel navigeren naar tal van opties. Zo heb je allereerst de “Zoeken”-pagina. Via deze pagina kan je onder andere normaal, uitgebreid, op basis van persoonlijkheid, trefwoord, nieuwste matches of wie bekeek recent jouw profiel zoeken. Sneller zoeken kan ook via het kleine zoekvlak rechts op de website. Geef eenvoudig je eigen geslacht, gewenste geslacht en gewenste leeftijd in, en relamour.nl presenteert je onmiddellijk alle beschikbare singles. Andere leuke zaken binnen relamour.nl zijn de berichtenfunctie, mogelijkheid om je profiel te bewerken, een eigen matchlijst aan te maken (waarin je kan aangeven aan welke criteria je matches moeten voldoen), foto’s en video’s onbeperkt kan uplaoden en je kan aanmelden bij één of meerdere community’s. Wil je het maximale uit relamour.nl halen? Klik dan op “Haal het maximum uit relamour.nl” links en ontdek alle voordelen van het volledige lidmaatschap.

 

Waarom nog twijfelen wanneer je weet dat de eerste 10.000 leden gratis een jaar lang volledig lidmaatschap krijgen. Daten op jouw manier? Kies dan voor relamour.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl