Datingsite relatie.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Relatie.nl review

Relatie.nl probeert op een serieuze manier lotgenoten bij elkaar te brengen. Niet alleen tal van liefdesrelaties, maar ook verschillende vriendschapsrelaties werden al via de website gevormd. Dat serieuze en professionele ontdek je ook in de aanpak van Relatie.nl.

Zo kun je van de website enkel maar volledig gebruik maken wanneer je je account heb bevestigd en alle nodige profielgegevens hebt ingevuld. Het is op basis van deze profielgegevens dat andere singles naar jou op zoek kunnen gaan. Echt geen interesse in bepaalde types van mensen? Bijvoorbeeld: je hebt een hekel aan rokende mensen of mensen met een bepaald humeur? Geen probleem. Via de criteria van Relatie.nl stel je eenvoudig in wie jou mag benaderen en privé-berichten kan sturen. Het zoeken binnen het huidige single-aanbod kan heel eenvoudig. Laat Relatie.nl  zoeken naar met jou matchende profielen, of geef zelf de zoekcriteria in. Onmiddellijk ontdek je honderd met jou overeenkomende profielen. In tegenstelling tot andere datingwebsites doet Relatie.nl zich niet anders voor dan hij effectief is. Geen verborgen kosten voor het sturen van flirts of privé-berichten. Nee, Relatie.nl is duidelijk rond zijn gebruiksbeleid. Iedereen kan zich gratis inschrijven op de website, maar pas contact opnemen met andere gebruikers wanneer hij of zij over een full membership (afhankelijk van abonnementskeuze rond de 14,95 euro/maand) beschikt. Opnieuw een manier om dating en relaties serieus te houden.

Bijna dagelijks meldden 200 nieuwe leden zich aan bij Relatie.nl. Niet verwonderlijk dat het ledenaantal dan al inmiddels op 52.500 actieve unieke leden staat. Die 52.500 unieke leden zijn op hun beurt dan weer goed voor meer dan 3 miljoen verstuurde berichten. Ook deelnemen aan dit succesverhaal? Schrijf je dan in bij Relatie.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl