Datingsite www.senioren-geluk review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Senioren-geluk review

30-11--0001

Bezoek website

Iedereen weet dat daten vanaf een bepaalde leeftijd een stuk moeilijker verloopt. Op café, in een discotheek of op traditionele datingwebsites vinden 50+ers vaak weinig relationeel geluk. Speciaal daarom werd de website senioren-geluk opgericht. Senioren-geluk is de uitvalsbasis voor de actieve 50+er op zoek naar nieuw liefdesvuur.

 

Vooraleer je kan starten met daten, verplicht senioren-geluk je om enkele gegevens in te vullen. Zo is senioren-geluk geïnteresseerd in je uiterlijk, passie voor muziek en relationeel verleden. Geen onbelangrijke punten op basis waarvan andere profielen een duidelijk beeld van je kunnen vormen. Top is dat je geheel zelf bepaald welke gegevens je met senioren-geluk wilt delen. Zo ben je niet verplicht een profielfoto up te loaden of een beschrijvende tekst over jezelf neer te typen. Door het feit dat senioren-geluk zich vooral richt op de 50+er, is het onmogelijk om je onder deze leeftijd te registreren. Op die manier zorgt senioren-geluk er voor dat zijn profielenbestand enkel bestaat uit echte senioren op zoek naar liefdesgeluk.

 

Na registratie wordt je onmiddellijk gratis member van de website. Alles van de website ontdekken? Dat opteer je best voor het VIP-gedeelte van de website. Voor een goede 30 euro per maand (afhankelijk van je betalingskeuze) kun je naast de gratis opties ook onbeperkt berichten lezen, chatten, persoonlijke berichten sturen, zoeken op basis van trefwoorden, uitgebreid zoeken en zoveel meer. Een ideale manier dus om nog meer met andere profielen in contact te komen! Tientallen succesverhalen werden via senioren-geluk al neergeschreven. Ben je kortom als iets oudere persoon op zoek naar een nieuwe liefdes- of vriendschappelijke relatie? Dan is senioren-geluk een eerste stap in de juiste richting.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl