Datingsite www.sensedating.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Sensedating.nl review

Op zoek naar een leuke date of echte vriendschapsband? Laat sensedating.nl je dan assisteren. Sensedating is een no-nonsens contactbureau dat streeft naar een matchende relatie, leuke vriendschapsrelatie of eenmalig contact. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iemand om je tijdens het concert van je favoriete popster of opera van je favoriete operazanger te vergezellen? Zoek dan via sensedating een bij jou passende assistent.

Via de website van sensedating maak je gedurende één jaar gratis kennis met alle sensedating-diensten. Zo kan je gratis je eigen profiel aanmaken, alle profielen bezoeken, alle foto’s van de profielen bekijken, mails ontvangen en versturen, onbeperkt privé-chatten en 24 op 24 zoeken binnen het recentste profielenaanbod. Na registratie op de website volgen geen verplichte ellelange vragenlijsten of verplichte persoonlijkheidstesten. Nee, sensedating gelooft dat de beste gesprekken en ontmoetingen nog steeds die zijn dat op een spontante manier ontstaan. Via een eerlijke en duidelijke presentatie van jezelf op je profiel, schep je een weg naar nieuwe contacten. Het is ook om deze reden dat sensedating zelf niet op zoek gaat naar met jou matchende profielen. Jijzelf hebt alle touwtjes in handen. Toch problemen om een relatie aan te gaan? Dat kan je je tijdens enkele sessies laten bijstaan door een datingcoach. Reeds vanaf 10,- euro krijg je extra tips en werkpunten inzake dating en relaties. Overtuigd van het succes van sensedating? Dan verleng je na je jaar gratis lidmaatschap probleemloos opnieuw je profiel. Voor circa 16,95 euro per maand kan je erna onbeperkt opnieuw genieten van de sensedating-diensten.

Kortom, via sensedating ontdek je zonder enige verplichting de troeven van een leuke vriendschaps- of partnerrelatie. Ontdek het zelf via sensedating.nl!

Website Details
Verplicht betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl