Datingsite www.serieus-dating review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Serieus-dating review

30-11--0001

Bezoek website

Een serieuze manier van daten? Dat vind je terug bij serieus-dating.nl. Al meer dan tienduizend singles gingen je voor om de diensten van serieus-dating uit te proberen. Het resultaat? Honderden bloeiende relaties en huwelijken. Ontdek zelf de tientallen succesverhalen die al op de website neergeschreven werden.

 

De website van serieus-dating is vrij basic ingericht, maar enorm gebruiksvriendelijk en efficiënt. In slechts 4 minuten tijd schrijf je je in, en ben je onmiddellijk klaar voor contact. Het enige wat je verplicht hoeft in te vullen zijn je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Verdere informatie over jezelf (zoals leeftijd, woonplaats, opleiding, beroep, huisdieren etc.) is geheel vrijwillig in te vullen. Wil je bepaalde info liever niet delen? Geen probleem. Op basis van je persoonlijke zoekprofiel kan de zoekmachine van serieus-dating sporen tussen de honderden beschikbare singles. Bevalt een man of vrouw jou? Spreek hen dan aan via een privé-bericht. Wie weet vloeit er wel een mooie contact relatie uit voort? Wil je graag iets van jezelf tonen, maar wil je nog steeds bepalen wat en aan wie? Kies dan voor de optie “Deel foto’s of filmpjes”. Via deze optie kan je welbepaalde personen toegang verlenen tot je foto’s of geposte filmpjes. Wil je éénmalig alle opties van de website uitproberen? Kies dan voor het betalend lidmaatschap van serieus-dating. Via dit lidmaatschap krijg je toegang tot alle extra’s en opties van de website. Bevalt het betalend lidmaatschap je uiteindelijk toch niet? Zonder jouw akkoord wordt geen enkel lidmaatschap verlengd.

 

Op zoek naar no-nonsens dating? Reeds sinds 1 januari 2007 is serieus-dating één van de marktleiders in zijn vakgebied. Door het vertonen van enkele advertenties tijdens jouw bezoek, zijn en blijven de diensten van serieus-dating ook geheel kosteloos. Uniek!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl