Datingsite www.sexafspraak.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.9/5 (9 stemmen )

stars

Sexafspraak.nl review

Sexafspraak.nl noemt zichzelf met trost het grootste amateur platform voor erotisch contact. Jezelf registreren binnen sexafspraak.nl is dan ook compleet gratis en vrijblijvend. Zowel als single man, single vrouw of als koppel kan je je registreren voor een sexcontact.

Aanmelding binnen sexafspraak.nl kan zonder gêne. Geef simpelweg de gewenste gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord links op de website in, en per direct ben je lid van de sexafspraak.nl-community. Binnen sexafspraak.nl draait het vooral om zien en gezien worden. Sexafspraak.nl draait dan ook niet zoals traditionele datingsites op een profielnetwerk waarbij je een profiel moet opstellen, op zoek moet gaan naar matches en dan vervolgens pas contact kan opnemen. Nee, via sexafspraak.nl stel je zelf een advertentie op die verschijnt wanneer jij het zelf wenst. Opmerking: vergeet zeker je e-mailadres niet te bevestigen via de mail van je postvak-in, anders verschijnt je advertentie niet op de website. Via “Ik ben op zoek naar” kan je wel op een speelse manier zoeken binnen de actieve contacten van sexafspraak.nl. Vink via de crtl-knop alle criteria aan waaraan je ideale sexdate moet voldoen en laat sexafspraak.nl vervolgens meteen zoeken. Aanrader: vergeet zeker geen foto aan je profiel toe te voegen. Een foto zegt meer dan duizend boekdelen en zorgt voor sneller en losser contact. Sexafspraak.nl werkt niet met een zogenaamd basis- en opgewaardeerd lidmaatschap, maar enkel met privépunten. Als nieuwe gebruiker krijg je standaard 35 privépunten, een tegoed waarmee je alvast twee berichten kan sturen. Wil je meer dan 35 punten? Dan opwaardeer je je saldo al voor 200 punten vanaf 19,50 euro.

Discreet online een sexafspraak maken in Nederland of België? Met de meer dan 3.400+ sexadvertenties van vrouwen die een man zoeken heb je mogelijkheden troef voor een sexafspraak.

Sexafspraak.nl review, 2.9 out of 5 based on 9 ratings

Website Details
Verplicht betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.9/5 (9 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl