Datingsite www.single2single review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Single2single review

30-11--0001

Bezoek website

Single2single.nl is ontstaan door twee personen die zelf ondervonden hebben hoe krachtig het internet wel niet kan zijn. Het internet is dan ook een geknipt medium voor het leggen van nieuwe relaties of vriendschappelijke contacten.

 

Registreren binnen single2single.nl kan heel eenvoudig en letterlijk in één minuutje tijd. Simpelweg je gewenste gebruikersnaam en wachtwoord ingeven, en single2single.nl maakt automatische je profiel aan. Na bevestiging van je registratie kan je pas echt goed van start gaan op de website. Single2single.nl benadert daten vanuit een astrologische en psychologische kijk. Een mooi voorbeeld daarvan is de gratis “Ideale partner test”. Via deze test kan je in tien minuten tijd ontdekken wie echt bij jou past en hoe het komt dat vorige relaties misschien steeds fout liepen. De test werd opgesteld op basis van Carl Jung en is geheel gratis! Als nieuw lid binnen de website, krijg je automatisch het bronzen lidmaatschap. Via dit lidmaatschap kan je gratis je profiel aanpassen, andere profielen bekijken en contact opnemen. Wil je meer opties en mogelijkheden? Dan kan je via “Mijn items” opwaarderen naar een zilveren en gouden lidmaatschap. Deze twee laatste lidmaatschappen bieden je onder andere de mogelijkheid om beroep te doen op de astrologische matchhulp en psychologische matchhulp.

 

Op zoek naar een kwalitatieve datingsite die weet waar het bij daten om gaat en zich niet uitsluitend richt tot je portemonnee? Kies dan voor single2single.nl en zijn honderden beschikbare profielen!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl