Datingsite www.singlebee review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Singlebee review

30-11--0001

Bezoek website

Volgens singlebee.nl is online daten niet meer wat het geweest is. Talloze datingsites lokken je met uitspraken als “gratis lidmaatschap” of “gratis dating”, maar zijn ze effectief wel zo gratis als ze doen uitschijnen? Maar al te vaak moet je extra betalen voor contact of effectieve dating.

 

Eens je op traditionele datingssites van je profiel wil gaan gebruik maken, komen er opeens hoge kosten of lange abonnementen aan te pas. Echter niet bij singlebee.nl. Via singlebee.nl registreer je je eenvoudig en betaal je maar een vast jaarlijks bedrag voor een heel jaar onbeperkte toegang. Of je nu dagelijks van de website gebruik maakt, of één enkele keer in de week om te kijken of er zich nieuwe singles naar jouw zin op de website registreerden, de keuze is geheel aan jou. Registeren kan zoals gezegd via de homepage van de website. Vul de vereiste gebruikersgegevens en persoonlijkheidsgegevens in, en kies voor één van de betalingsmethoden. Voor maar een tientje per jaar krijg je toegang tot de hele website, inclusief alle dating- en contactopties. Bovendien krijg je tijdens de testperiode één jaar lang gratis toegang tot de hele website. Alle profielen die op singlebee.nl actief zijn, zijn unieke en reëel bestaande profielen. Uitspraken als “meer dan 1.000 profielen beschikbaar ter date”, zijn uitspraken die totaal niet kloppen. Ofwel zitten er talloze fakers op de website, ofwel combineert de datingssite eigen leden met bestaande databases. En zeg nu zelf, waar ben je uiteindelijk het beste mee af? Duizend leden waarvan er misschien maar 100, 200 unieke daters zijn als u en ik, of 250 reëel bestaande met een minimum aantal fakers?

 

Momenteel is de website van singlebee.nl tijdelijk offline. Misschien komt de website binnenkort weer online, of is het jammer genoeg uit met singlebee.nl. Regelmatig eens de website checken is dus de boodschap.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl