Datingsite www.singleplaats.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Singleplaats.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Singleplaats.nl noemt zichzelf de enige echt gratis datingssite op het internet. Inschrijven via Singleplaats.nl is dan ook kosteloos en kan al binnen enkele minuten!

 

Via Singleplaats.nl ontmoet je gegarandeerd de man of vrouw van je dromen. Wat je daarvoor moet doen? Simpelweg je gebruikersgegevens en e-mailadres ingeven. Vervolgens stuurt Singleplaats.nl je automatisch een e-mail ter bevestiging van je registratie. Klaar? Dan kan je vanaf nu vrij zoeken binnen de database van de website. Zoeken kan onder andere op basis van leeftijd, geslacht of woonplaats. De variatie aan singles binnen Singleplaats.nl is enorm: vrouwen en mannen, jong en oud, slank of iets dikker, hoogopgeleiden of een echte werkman: de keuze is aan jou. Singleplaats.nl zorgt ook voor eenvoudig contact. Bevalt iemand je enorm? Of wil je graag iemand beter leren kennen? Stuur dan een uitdagend of lief privé-berichtje. Wedden dat je waarschijnlijk snel reactie terug krijgt? Singleplaats.nl bemiddelt niet enkel tussen singles, het wil ook een actieve community zijn. De tientallen singleparty’s die jaarlijks georganiseerd worden zijn daar een schoolvoorbeeld van. Op een vriendschappelijke, losse manier kom je in contact met honderden andere singles uit Nederland en België.

 

Singleplaats.nl is de enige echt gratis datingssite op het internet. Je betaalt geen inschrijvings– of instapkosten en kan bovendien ook nog eens gratis contact opnemen met alle andere profielen van de website.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl