Datingsite www.singles4dating review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Singles4dating.nl review

Singles4dating.nl is zowel een overzichtssite voor datingssites als websites waarop singles zich presenteren. Dit laatste doet het door singles van Ikzoekeenrelatie.nl voor te stellen op de “Vrouwen” en “Mannen”-pagina.

Via een eenvoudige klik op de profielfoto of korte omschrijving van het profiel, word je doorgelinkt naar de profielpagina van hem of haar op Ikzoekeenrelatie.nl. Van daaruit kun je nader contact opnemen per flirt, bericht of optie om het profiel aan je favorieten toe te voegen. Via de navigatiebalk links kun je snel naar de datingsite surfen die volgens singles4dating.nl bij jou past. Ben je op zoek naar een serieuze en betrouwbare relatie? Dan adviseert singles4dating.nl je bijvoorbeeld edarling.nl. Via elk van de dating categorieën vind je een dergelijke advieswebsite.

Globaal gezien kan je zeggen dat singles4dating.nl vooral een website is die zich richt op de verkoop en advertenties. Links in de navigatiebalk en onderin elke pagina vind je steeds advertenties naar verschillende datingsites, en ook de advieswebsites (zoals bijvoorbeeld voor een serieuze en betrouwbare relatie) verlopen via een advertentie-doorlink. Of dan singles4dating.nl effectief een meerwaarde heeft is twijfelachtig. Wel kan singles4dating.nl handig zijn om een eerste kennismaking te maken met alle grotere datingsites.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl