Datingsite www.smiledating.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Smiledating.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Daten met een glimlach? Dat kan via smiledating.nl. Smiledating.nl verzamelt meer dan honderd verschillende goed uitziende singles op zoek naar liefde en romantiek.

 

Smiledating.nl noemt zichzelf de goedkoopste datingsite van Nederland. Via smiledating.nl betaal je geen tientallen euro’s per maand voor toegang tot de website of voor de mogelijkheid om andere profielen te contacteren, maar betaal je maar 10,- euro voor 6 maanden. Omgerekend een anderhalve euro per maand voor een nieuw liefde. Peanuts dus! Helemaal top is dat je dankzij een huidige actie gratis twee dagen van de website gebruik kan maken. Zo kan je in alle eerlijkheid achteraf oordelen of de dienst je al dan niet bevalt en dus je lidmaatschap wil verlengen. Smiledating.nl richtte zijn website in na vele negatieve ervaringen op andere datingsites. Ofwel waren de opties te beperkt, ofwel de prijzen te duur of was het bezoeken van de website absoluut niet aantrekkelijk. Smiledating.nl werkte aan al deze punten. De website werd speels en clean opgesteld, zoeken naar profielen kan heel eenvoudig en je betaalt (zoals hierboven vermeld) maar een klein bedrag voor 6 maanden. Zoeken binnen de profielen van smiledating.nl kan onder andere op leeftijd, locatie en geslacht. Ook is er de optie om uitgebreider te zoeken via de geavanceerde zoekopties. Via smiledating.nl kan je ook steeds gratis foto’s delen, video’s uploaden en muziek met elkaar delen. Binnen smiledating.nl draait het dus niet enkel om daten, maar meer om plezier en genieten. De nieuwste leden worden handig vermeld onderaan de homepage. Bij een nieuw bezoek ontdek je dus meteen wie mogelijks jouw date kan worden.

 

Waarom nog twijfelen? Schrijf je vandaag nog in via smiledating.nl en geniet van dit alles aan een voordelige prijs. Nergens anders tref je een betrouwbaardere, gespecialiseerde en goedkopere datingwebsite aan.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl