Datingsite www.spannendematch review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Spannendematch review

30-11--0001

Bezoek website

Een datingsite die je adviseert qua matches en singles? Spannendematch.nl is een online datingcommunity waarop zowel single mannen, vrouwen als stellen zich kunnen aanmelden voor een geile talk. Aanmelden kan via een simpele klik op ‘Aanmelden’.

 

Nadat je de registratie compleet hebt doorlopen, kan je inloggen via de homepage van de website. Voor het registreren trek je alvast beter een tiental minuten tijd uit. Zo polst spannendematch.nl niet alleen naar standaard-gegevens zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en leeftijd, maar is het zelfs geïnteresseerd in je afkomst, haarkleur, lengte, geloofsovertuiging, visie tegenover safe seks, voorkeursstandjes etc. Vrijwel elk van deze vragen is verplicht te beantwoorden vooraleer je je registratie kan voltooien. Aan het einde van de registratie polst spannendematch.nl onmiddellijk ook naar het feit of je niet geïnteresseerd bent in een gouden, zilveren of bronzen lidmaatschap. Zoeken binnen alle geregistreerde leden kan via de button ‘Zoeken’. Onder andere op basis van leeftijd, locatie, geslacht en zelfs opleiding, jaarinkomen etc doorspit je zo de hele leden-database. Dat spannendematch.nl meer is dan alleen een dating- en matchingsite, bewijzen de verschillende andere gratis opties. Zo kan je als gratis lid ook gratis evenementen bekijken en starten, het forum lezen, video’s bekijken, muziek beluisteren en de shoutbox doorspitten. Als gratis lid vraagt spannendematch.nl voor het effectief contact opnemen een vergoeding in de vorm van contactcredits. Als nieuw lid krijg je standaard 15 credits, oftewel goed voor één bericht. Wil je ook zelf muziek oploaden, gratis berichten en cadeaus versturen tot wel 25 stuks per dag of multimediabestanden aan je profiel toevoegen? Kies dan voor één van de geupgrade lidmaatschappen. Een bronzen lidmaatschap start al vanaf 13,95 euro/maand.

 

Spannendematch.nl is dus een prima startsite voor gratis dating, maar biedt uiteindelijk weinig extra mogelijkheden. Voor het effectieve contact opnemen en matchen, rekent spannendematch.nl credits aan. Bovendien navigeert de website regelmatig enorm sloom.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl