Datingsite www.spotzz.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Spotzz.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Spotzz.nl is veel meer dan een saaie datingssite. Het is een manier om eenvoudig en snel in contact te komen met duizenden andere singles. Starten met dit datingavontuur? Bezoek dan eens spotzz.nl.

 

Alles start binnen spotzz.nl met je registratie. Klik op “Aanmelden” bovenaan de website en volg de verschillende stappen in het registratieproces. Daarin peilt spotzz.nl onder andere naar enkele standaardgegevens, maar ook naar persoonlijke info (zoals je levensstijl, uiterlijk, rook- en drinkgedrag etc.). Nadat je alle stapjes hebt doorlopen en je registratie via de e-mail hebt bevestigd, kom je na het inloggen terecht op de homepage. Via de homepage kan je zoeken in alle profielen van de website of doorklikken naar de andere pagina’s van de website. Zoeken in de aanwezige profielen kan via de selectievakjes bovenaan. Klik het gewenste geslacht, locatie en leeftijd aan en de zoekresultaten worden steeds verder naar jouw wensen verfijnt. Spotzz.nl draait eigenlijk rond zien en gezien worden. De foto’s die het meest werden bekeken, het meest recent zijn toegevoegd of het best beoordeeld, vind je telkens onder de specifieke links. Contact leggen met random people? Kies dan voor de random foto’s en laat je verrassen met wie er nog allemaal geregistreerd is op spotzz.nl. Of je nu op zoek bent naar vriendschap, een éénmalige flirt of liefde, via spotzz.nl tref je het allemaal aan. De sleutel tot een contact kan de zoekoptie vormen. Op basis van het gewenst type van contact, leeftijd, geslacht en locatie zoek je zo nog verder in de ledendatabase. Andere interactieve elementen van spotzz.nl zijn de chatoptie, mogelijkheid om elkaars foto’s te beoordelen en berichtenfunctie.

 

spotzz.nl is 100% anoniem, leuk en werkt bovenal nog eens. Deelnemen aan dit succesverhaal? Registreer je dan via spotzz.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl