Datingsite www.swingstar.eu review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 5.0/5 (1 stem )

stars

Swingstar.eu review

30-11--0001

Bezoek website

Swingstar.eu noemt zichzelf geen dating- of bemiddelingsite, maar een heuse erotic lifestyle en glamour community. Dat je met swingstar.eu dus veel meer kan dan alleen chatten, elkaar plagen en plezier maken is met die benaming een feit.

 

Een totale blik van de website krijg je pas nadat je bent geregistreerd. Hoewel het vreselijk onduidelijk lijkt, is registreren toch eenvoudig. Klik simpelweg op de homepage van swingstar.eu op “swingstar.eu – Erotic body en beauty community” en de website linkt je per direct door naar het registratieformulier. Vanaf nu kun je via het linker formulier op de homepage eenvoudig inloggen. Het zoeken van een leuke sexdate start via de button “Zoeken”. Via deze pagina zoek je eenvoudig tussen alle leden op basis van leeftijd, geslacht, stad en zelfs postcode. Bovendien kan je zelfs zoeken op basis van seksuele geaardheid en eventuele pikante voorkeuren. Alle leden die aan je eisen voldoen, worden overzichtelijk opgelijst met een duidelijke profielfoto. Nieuwe geregistreerde leden worden aan een voorafgaande controle door de administratie onderworpen. Fake profielen, profielfoto’s die nergens op slaan etc. worden onmiddellijk opgemerkt en per direct aangepast. Om je dating-mogelijkheden nog spannender te maken kan je via swingstar.eu ondeugende knipoogjes sturen, bloggen, leuke e-cards naar elkaar sturen, video chatten, bladeren in de 3D-gallery, shoppen in de webshops etc. Kortom, tal van zaken die van swingstar.eu een echte community maken. Opgelet: bepaalde zaken zijn enkel beschikbaar voor Golden of Life Time-leden.

 

Via de navigatiebalk bovenaan de website blader je ook snel tussen de verschillende grote onderdelen van swingstar.eu. Zo is er bijvoorbeeld Glamstars Shine, een bemiddelingsportaal voor erotische modellen, Swingstars Play, het eigenlijke datingaspect en Events dat een overzicht geeft van alle swing en niet-swing-gerelateerde evenementen. Maak je dus vandaag nog lid van de grootste Swing- en non-Swingers community van Nederland via www. swingstar.eu!

Swingstar.eu review, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 5.0/5 (1 stem )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl