Datingsite www.talkaboutlove.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Talkaboutlove.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Talkaboutlove.nl probeert de ideale tussenstap te zijn tussen de kroeg en internet. Via talkaboutlove.nl hoef je niet langer naar een discotheek of bar om singles te leren kennen, maar kan het eenvoudig vanuit je comfortabele en vertrouwde computerzetel.

 

Talkaboutlove.nl is in principe een digitaal platform waarbinnen singles met elkaar in real life contact kunnen opnemen. Enige vereiste is dus wanneer je je registreert op de website, dat je over een headset beschikt. Deze headset is immers onontbeerlijk om met andere profielen in real life te babbelen. Doordat talkaboutlove.nl vooral werkt op basis van een real life contact, zitten er ook veel minder fakers en golddigers op dan een doorsnee datingwebsite. Na registratie via de homepagina, is het de beurt aan je profiel. Vul de vereiste gegevens rond jezelf in en schrijf iets kort rond je relationeel verleden en toekomst. Zo weten andere profielen meteen vooraleer ze contact opnemen, wat ze van je kunnen verwachten. Onderaan op de homepage van de website tref je alle momenteel online leden aan. Een gesprek starten kan dus in letterlijk 3 kliks!

 

Wil je eens iets anders dan doorsnee chatten? Of geloof je niet in het concept van daten op basis van een matching-principe? Kies dan voor talkaboutlove.nl. Via talkaboutlove.nl bepaal je geheel zelf met wie je contact opneemt en vervolgens uren gezellig kan kletsen via de hadset. Enig nadeel aan de website: momenteel is de website al enige tijd offline. Misschien een update of aanpassing? Laat ons hopen dat de diensten binnenkort weer beschikbaar zijn. Wij houden je alvast op de hoogte.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl