Datingsite www.temptation-dating.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Temptation-dating.nl review

Zin om eens vreemd te gaan? Of zoek je een sexpartner voor regelmatig contact? Via temptation-dating.com/nl vind je contacten die net als jou voor sexdating openstaan. Registreren binnen de website kan eenvoudig via een klik op “Gratis aanmelden”.

Tijdens het registratieproces polst temptation-dating.com/nl naar enkele relevante datinggegevens, zoals je eigen gewicht, lengte, seksuele voorkeur, preferenties op seksueel vlak en ideale sekspartner. Tijdens de laatste stap kan je vrijblijvend een profielfoto toevoegen. Blijf je liever anoniem? Geen probleem, dan krijg je een standaard-profielfoto. Temptation-dating.com/nl beloofd naar eigen zeggen je stoutste dromen te doen uitkomen. Het gebeuren van temptation-dating.com/nl speelt zich voornamelijk af op de homepage. Van daaruit kun je snel navigeren tussen de pagina’s zoeken, postvak, profiel, live chat, hot or not en premium diensten. Met meer dan 272.000 geregistreerde gebruikers in België en Nederland vind je vast via de zoekoptie de geschikte sexpartner. Snelzoeken is toegankelijk voor alle gebruikers (standaard- en premiumleden). Via deze optie kan je onder andere zoeken op basis van geslacht, leeftijd en doelstellingen (seksdate, normale date, vriendschap, affaire of discrete relatie). Uitgebreid zoeken staat dan weer enkel open voor premium leden. Een profiel ontmoet dat je bevalt? Dan kan je via de contactopties onder zijn of haar foto’s (chat, bericht of interesse tonen) contact opnemen. Een meerwaarde aan temptation-dating.com/nl is de optie om video’s aan je profiel toe te voegen en de chatoptie waarmee je met alle online leden kan chatten. Enorm veel ruimte voor een persoonlijke tekst of levensverhaal is er binnen temptation-dating.com/nl niet voorzien. Temptation-dating.com/nl richt zich dan ook voornamelijk op het online affaire en datingaspect. Opwaarderen naar een premium lidmaatschap en zijn bijhorende opties kan al vanaf 16,- euro per maand.

Op zoek naar een sexpartner die je fantasieën werkelijkheid kan doen worden? Werp dan zeker eens een blik op temptation-dating.com/nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl