Datingsite www.tv-flirts review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Tv-flirts review

30-11--0001

Bezoek website

Tvflirts.nl is uniek in Nederland en België. Via je eigen computer, tablet of zelfs smartphone kom je in één, twee, drie in contact met de knapste meiden en hunks uit verschillende regio’s. Tvflirts.nl beschikt in totaal over meer dan duizend unieke mannen en vrouwen waarmee je kan flirten, chatten en zelfs webcammen. Tvflirts.nl is compleet gratis en vrijblijvend. De moeite waard om eens uit te testen dus.

 

Een nieuw account aanmaken binnen de website kan eenvoudig via de button ‘Aanmelden’. Per direct kan je inloggen via de log in-balk bovenaan de website. Op de centrale homepage van tvflirts.nl vind je een link richting de meest recent actieve profielen, een overzicht van de nieuwste leden en een link richting de reclamespot van de website. Dat tvflirts.nl zijn plannen groots ziet, is dus zeker een feit. Een echte ‘zoekfunctie’ zoals je op andere datingsites gewoon bent kan je niet echt terugvinden op tvflirts.nl. Wel zijn er de subpagina’s ‘Nieuwe profielen’ en ‘Nu online’ waarop je respectievelijk de nieuwste en meest recent online profielen aantreft. Naast elke profielfoto staat een kleine ‘i’. Wanneer je deze letter aanklikt, linkt tvflirts.nl je door naar de uitgebreide profielpagina. Daarop staat onder meer de leeftijd van het profiel, de geaardheid, seksuele voorkeur, lichaamsbouw en korte persoonlijke boodschap. Onmiddellijk contact met of haar opnemen kan per bericht, flirt of zelfs webcam! Een profiel gevonden waarmee je graag later opnieuw contact opneemt? Sla hem of haar dan op via ‘Favorieten’. Globaal gezien kunnen we zeggen dat tvflirts.nl een actieve datingcommunity is. Met meer dan honderd singles die steeds online zijn en een tiental berichten dat we tijdens de eerste dag van onze registratie ontvingen, hebben we al slechtere datingsites ervaren.

 

Een uniek datingplatform? Kies dan voor tvflirts.nl. Via tvflirts.nl kan je flirten, chatten, webcammen en geile talk verkopen op het apparaat dat jou het beste uitkomt.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl