Datingsite www.unicorn-dating review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Unicorn-dating review

30-11--0001

Bezoek website

Unicorn-dating.nl is een snel en makkelijk datingportaal voor online contact. Op zoek naar een erotisch contact of daartegenover langdurige romance? Via de tientallen profielen van unicorn-dating.nl kom je zo in contact met dat éne profiel.

 

Unicorn-dating.nl is in feite een etalage-website, een website waarop beschikbare profielen zich voorstellen aan iedereen die contact wenst. Zo kan je bijvoorbeeld perfect met één van de profielen contact opnemen zonder geregistreerd te zijn. Jezelf aanmelden binnen de unicorn-dating.nl-community? Via de button “Inloggen” en “Aanmelden”, log je in of meld je je respectievelijk aan. Aanmelden en inloggen gebeurt op basis van je eigen gsm-nummer en pincode. Kwestie van de betrouwbaarheid van contact te verhogen. Zoeken binnen alle geregistreerde profielen van unicorn-dating.nl kan op basis van geslacht, leeftijd, locatie en zelfs naam. Wanneer je vervolgens de profielfoto of –naam van het desbetreffende profiel aanklikt, linkt unicorn-dating.nl je door naar de uitgebreide profielpagina en contactscherm. Door vervolgens je eigen gsm-nummer, een e-mailadres, nickname en het sms-bericht in te voegen, wordt je bericht per direct verzonden. Volgens unicorn-dating.nl is het sturen van een bericht helemaal gratis. Nochtans wanneer je doorklikt naar de kleine lettertjes en voorwaarden, lees je onder “Kosten diensten” dat er voor ieder verstuurd bericht 10 credits van je saldo worden afgetrokken. Het ontvangen van berichten is wel steeds gratis. Dat unicorn-dating.nl dus een compleet gratis bemiddelingsinitiatief is, is dus lichtelijk overdreven.

 

In totaal beschikt unicorn-dating.nl over een goede 200 profielen, waarvan er merkwaardig genoeg geen enkele man is. Unicorn-dating.nl richt zich dus vooral op mannen die op zoek zijn naar vrouwelijk contact. Wel top is de enorme variatie aan profiel: inheemse en buitenlandse profielen, jong of op leeftijd, mager of volslank: aan jou de keuze. Op zoek naar die ene speciale persoon? Probeer dan eens de sms-dienst van unicorn-dating.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl