Datingsite www.vrijchat review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 1.0/5 (1 stem )

stars

Vrijchat review

30-11--0001

Bezoek website

Op een discrete manier in contact komen met honderden andere singles? Dan is vrijchat.nl zeker een aanrader. Vrijchat.nl is een basic en efficiënte website die contact leggen met andere singles een stuk eenvoudiger maakt.

 

De website en functies van vrijchat.nl zijn vrij beperkt, maar zijn daarom niet minder effectief. Geen verplichte persoonlijkheidstest of waslijst aan vragen vooraleer je binnen de website op zoek kan naar anderen, maar simpelweg je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Zoeken kan via “Zoek” op basis van woonplaats, trefwoord en leeftijd. Top is dat je bij elk zoekresultaat een leuke foto en kortte omschrijving van het profiel vermeld krijgt. Selecteren kan dus heel eenvoudig. De enige mogelijkheid om contact op te nemen met andere profiel is via de berichtenfunctie. Typ een leuk kennismakingsbericht of eerste aanspreking, en je bent misschien vertrokken voor een leuke date. Als nieuw lid op de website krijg je standaard 2 gratis berichten. Voor meer berichten vraagt vrijchat.nl een vergoeding van circa 1,- euro per bericht. Des te meer berichten je besteld, des te voordeliger de uiteindelijk prijs per stuk. Betalen kan via allerhande betalingsopties als iDeal, Paypal of Mastercard. Voorts heeft de website weinig om het lijf.

 

Kortom, vrijchat.nl is dus een vrij basis maar toch doeltreffende datingwebsite. Waar het bij daten om gaat (elkaar vinden en contact opnemen) is aanwezig. Verdere opties kan je misschien zelf met een date bedenken?

Vrijchat review, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 1.0/5 (1 stem )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl