Datingsite www.vrouwzoektjou review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Vrouwzoektjou review

30-11--0001

Bezoek website

Denk je ook wel eens als man dat een datingwebsite enkel uit mannen bestaat? Of dat een vrouw helemaal niet reageert omdat er voldoende andere mannen zijn waarmee ze contact kan opnemen? Vrouwzoektjou.nl is compleet anders op dat vlak: via deze website zijn vrouwen op zoek naar een man als jou!

 

Binnen vrouwzoektjou.nl zijn er vrouwen van allerlei types. Blond of zwartharig, molliger of slank, kinderloos of net wel kinderen etc: de mogelijkheden en keuzes zijn onbeperkt. Waar jij alle moeite moet doen op andere datingwebsites, willen deze vrouwen van vrouwzoektjou.nl maar al te graag moeite doen voor jou. Op zoek naar een vrouwelijke date? Via “Vrouwen” bovenaan de website ontdek je alle singles van het moment. Handig is dat er bij elk profiel een leuke foto, korte burgerlijke staat (al dan niet aanwezigheid van kinderen) en een aantal uiterlijke kenmerken vermeld staan. Helemaal overtuigd van een welbepaald profiel? Neem dan contact op via een internetbericht of per sms! Zowel het versturen van een bericht per sms of via de website kost 1 credit. Des te meer credits je besteld, des te voordeliger natuurlijk je uiteindelijke prijs per bericht/credit. Prijzen schommelen tussen de 2,15 en 1,35 euro per credit. Goed om te weten is dat deze prijs enkel geld voor het zelf versturen van een reactie. Het lezen en ontvangen van een bericht via internet of sms is geheel kosteloos!

 

Op zoek naar een vrouw die een serieuze relatie wil aanknopen? Raadpleeg dan zeker eens vrouwzoektjou.nl, de plek waar vrouwen op jou wachten.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl