Datingsite www.weetwiejedate review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Weetwiejedate review

30-11--0001

Bezoek website

De liefde van je leven leren kennen? Dat kan via weetwiejedate. Weetwiejedate is een eenvoudige manier om te chatten en te daten met honderden andere singles uit jouw provincie.

 

De website van weetwiejedate is enorm eenvoudig opgesteld. Vrijwel iedere computerleek kan dus met de website aan de slag. Het volstaat om je te registreren en je profiel aan te vullen, waarna je op zoek kan gaan naar singles of opgezocht worden. Weetwiejedate deelde zijn vragenlijsten in over de categorieën “Basisgegevens”, “Over mij”, “Omschrijving”, “Mijn foto’s” en “Lifestyle”. Wie ben je? Wat doe je in je leven? En wat wil je graag met weetwiejedate bereiken? De andere profielen van de website willen het graag van je horen. Handig zijn de “Willen jou ontmoeten” en “Wil jij ontmoeten”-pagina’s. Binnen deze pagina’s kan je je voorkeuren voor mogelijke dates aanpassen. Als man op zoek naar een vrouw, man, persoon rond de 40, of liever iemand ouder? Je voorkeuren pas je in enkele muisklikken aan. Nieuw op de website is DatingTime, een manier om snel nieuwe profielen te leren kennen. Ook de favorieten-optie is een aanrader. Binnen deze pagina sla je al je favoriete eerder bezochte profielen op.

 

Onbeperkt flirten, chatten en berichten sturen? Dat kan als full member op de website. Voor amper 14,95 euro per maand kan je onder andere berichten versturen en lezen, flirten met andere leden, uitgebreid zoeken, zoeken op basis van nickname, zien wil jou wil ontmoeten, alle profielen bekijken en onbeperkt foto’s doorspartelen. Via betaalmogelijkheden als Visa, iDeal, Mastercard en Paypal ben je ook steeds zeker van een veilige afhandeling van je betaling. Snel in contact komen met andere singles uit Nederland en België? Met weetwiejedate zit je gegarandeerd goed.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl