Datingsite www.xdating review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Xdating review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een leuk sexcontact uit jouw eigen regio? Binnen xdating.nl melden zich bijna dagelijks nieuwe mannen en vrouwen speurend naar een sexdate aan. Xdating.nl noemt zichzelf dé eerste fake-vrije bemiddelingsite. Of die benaming effectief klopt, blijft af te wachten.

 

Wel klopt het dat xdating.nl enorm gebruiksvriendelijk en anoniem is. Als nieuw lid ben je enkel verplicht een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te vullen om je registratie te voltooien. Per direct ben je lid van xdating.nl en word je doorgelinkt naar je persoonlijke xdating.nl-pagina. Om het daten sneller en leuker te maken, deel je best zo veel en zo eerlijk mogelijk info met de andere gebruikers. Onder “Mijn profiel” kan je onder andere aangeven wat je gewicht, lengte, seksuele geaardheid en seksuele voorkeur is. Leuke en uitdagende foto’s kan je plaatsen onder “Mijn fotoalbum”. Een aanrader: zeker wanneer je weet dat profielen met een profielfoto tot 9x vaker gecontacteerd worden. Zoeken naar een date kan via het vakje “Snel zoeken”. Op basis van je eigen geslacht, het gewenste geslacht en de gewenste leeftijd, schotelt xdating.nl je zo een overzicht van alle matchende profielen voor. Naast elk zoekresultaat krijg je een button om door te klikken naar het uitgebreide profiel, de favorietenlijst en de mogelijkheid om een flirt of bericht te sturen. Xdating.nl werkt voor zijn contactdiensten met de zogenaamde contact-credits. Als nieuw geregistreerd lid binnen xdating.nl krijg je standaard 35 gratis credits. Zijn je credits sneller opgesoupeerd dan verwacht? Dan kun je reeds vanaf 5 euro een nieuw tegoed aan je portemonnee toevoegen. Een overzicht van de meest recent geregistreerde profielen vind je onder “Nieuwe mannen” en “Nieuwe vrouwen” op de homepage.

 

Op zoek naar échte mensen voor een échte afspraak? Afgaande op ons proef, zien en handelen de geregistreerde leden vrij alledaags, oftewel betrouwbaar. xdating.nl, de moeite waard om eens zelf te testen dus.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl