Datingsite www.yourmatch.eu review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Yourmatch.eu review

30-11--0001

Bezoek website

Yourmatch.eu/nl is een website die alle datingsites binnen Europa op een duidelijke en inhoudelijke manier met elkaar wou vergelijken. Hoe? Door de mogelijkheid te bieden aan bezoekers om zelf hun ervaringen, reviews en klachten te delen met het internet.

 

De website van yourmatch.eu/nl oogt vrij basic (amper twee kleuren, beperkte navigatiemogelijkheden) en neutraal. Nochtans kunnen de persoonlijke beoordelingen van andere bezoekers handig zijn wanneer je voor de eerste maal een datingsite bezoekt. Of een datingsite bestaat uit fictieve profielen of werkt met echte personen, of een datingsite wel zo gratis is als het zelf presenteert etc, ontdek je zo in enkele muiskliks.

 

Momenteel (februari 2013) is de website van yourmatch.eu/nl tijdelijk offline. Of de vergelijksite nog zal terugkomen of definitief offline blijft, is twijfelachtig. Kwestie van regelmatig opnieuw yourmatch.eu/nl te bezoeken om op de hoogte te blijven. Nog eenvoudiger: meld je aan als volger van het Twitter-account van yourmatch.eu, want ook daar is/was de datingsitevergelijker op actief.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl