Datingsite www.zoekeendate.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Zoekeendate.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een leuke vriendschap, vriendschappelijke chat of iets meer? Dan ben je bij zoekeendate.nl helemaal juist. Zoekeendate.nl is de nieuwe frisse datingsite van Nederland.

 

Uniek is dat zoekeendate.nl zich niet richt op één welbepaalde categorie. Jong of oud, hoog opgeleid of minder opgeleid, alle klassen en types van profielen komen binnen de website aan bod. Registreren kan snel en eenvoudig via de homepage. Vul je gewenste profielnaam, wachtwoord, e-mailadres en leeftijd in, en zoekeendate.nl bezorgt je automatisch een actievatielink in je postvak-in. Klaar? Dan kan je echt van start gaan. Zo kan je je eigen profiel verder aanvullen, ontdekken wie de andere nieuwe leden zijn of op zoek gaan naar een potentiële date en chat. Talloze zoekopties staan daarvoor ter beschikking: gaande van leeftijd, woonplaats, geslacht tot zelfs financiële positie. Vooraleer je iemand aanspreekt wil je natuurlijk zeker zijn dat je de juiste persoon voor je hebt. Een aanrader is de chat op de website. Waarom niet eens op een gezellige vrijdagavond of zaterdagmiddag een uurtje chatten in de chat? Het aantal profielen en mensen dat je daardoor beter leert kennen, valt niet op één hand te tellen.

 

Inmiddels heeft zoekeendate.nl al een ledenaanbod van meer dan 5.000 profielen uitgebouwd. Wil je ook deel uitmaken van deze datingcommunity? Schrijf je dan in via zoekeendate.nl. Regelmatig verrast zoekeendate.nl je met tal van extra’s en wedstrijden. Zo organiseerden ze vorig jaar een wedstrijd voor een liefdesrondvaart met privé-butler en verlootte ze tussen de betalende leden verschillende iPads 2. Op dit moment (januari 2013) is zoekeendate.nl tijdelijk in onderhoud. Regelmatig eens terugkomen voor de actuele situatie is dus de boodschap!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl